Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MÁDARA Daily Defence créme MÁDARA Daily Defence créme
  • Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
ladygadgets

Houten design fietskrat; Cyclecrat

Ik kwam, in Amsterdam, al verschillende keren mooie houten design fietskratten tegen, maar ik wist het merk niet. Totdat ik afgelopen week in Het Parool een artikel zag staan; het gaat om de Cyclecrat.

cyclecratDe Cyclecrat is een houten krat die in verschillende kleuren te bestellen is. Je kunt ook een speciale ‘cupholder’ bij bestellen zodat je je koffiemok veilig kunt meenemen terwijl je de stad doorkruist en bij het stoplicht een slokje kunt nemen. De Cyclecrat is groot genoeg om een kratje bier in te vervoeren, maar ook al je boodschappen, laptop- en handtas of hond passen met gemak in de Cyclecrat. Behalve dat de Cyclecrat er mooi uitziet, is ie ook nog eens waterproof.

cyclecrat met cupholder

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?