You are here: Home » Beauty » Spiegel en oplader in-een, de Mipow Mirror Power

Spiegel en oplader in-een, de Mipow Mirror Power

geschreven door Constance

Als fashionista ga ik nooit zonder spiegel op pad en als Lady Gagadgets nooit zonder powerpack (batterij) dus hoe leuk is het niet als beide zaken zich laten combineren; een batterij en een spiegel in-een! En dan kan dus met de Mipow Mirror Power.

mipow mirrow power

De Mipow Mirror Power is een lichte en handige draagbare oplader met spiegel gemaakt van kunststof. Er zit een backlight onder de voorste spiegel, een aan / uit- knop om hem aan te zetten, om de spiegel ook te gebruiken in de duisternis. De USB-poort ondersteunt het opladen van de meeste mobiele apparaten via hun oorspronkelijke laadkabels, zoals Samsung, Apple, HTC, Nokia, Motorola, Blackberry etc. De meegeleverde micro-USB-oplaadkabel kan worden gebruikt om deze batterij zelf op te laden en de ingebouwde LED-indicator geeft de resterende batterij- en laadstatus aan.

Ik krijg de Mipow Mirror Power opgestuurd dus wordt vervolgd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com