You are here: Home » Beauty » Test; Afvallen met NewFysic

Test; Afvallen met NewFysic

geschreven door Constance

Gisteren was het weer zover, mijn laatste weegmoment bij NewFysic in Hilversum. En aangezien ik intussen alweer een paar dagen op Ibiza had gebivakkeerd en ook naar Shanghai (en terug) was gereisd was het wel weer spannend. Wat hadden die 2 weken opgeleverd?

newfysic

Nu ken ik mijn lichaam intussen vrij goed, dus toen Jacqueline mij de vraag stelde ‘En wat denk je?’ was mijn eerste reactie ‘ik denk dat er iets bij zit, maar is mijn vetpercentage wel naar beneden.’ En inderdaad het klopte helemaal, er zat 0,2 kg bij maar mijn vet was bijna met 1 kg (!) naar beneden. Vocht was natuurlijk wel weer ophoog gegaan, maar dat is bij mij, intussen, een bekend verschijnsel. En ik weet, uit ervaring van de afgelopen tijd, dat bij warm weer, mijn vetpercentage gelijk omlaag schiet en ik ook vocht vasthoud.

Ik heb, in overleg met Jacqueline van NewFysic Hilversum, dan ook besloten om over te gaan tot het zgn. schakelprogramma. En in het schakelprogramma bouw je langzaam je eiwitsupplementen af en mag je steeds meer normaal gaan eten en zonder dat je het welbekende jojo effect krijgt.

newfysic pakket

Het schakelprogramma bestaat uit 4 cycli en elke cyclus bestaat 4 dagen. De 1e cyclus is hetzelfde als de afgelopen weken, alleen zonder Purify en PHF-capsules in de ochtend.  Verder mag ik, ’s ochtends, 1 geroosterde bruine boterham en 1 cracker, ipv. alleen maar crackers. En ik mag gewoon mijn tussendoortjes blijven nemen.

In de 2e cyclus bouw je nog meer je eiwitsupplementen af en mag je ook tijdens de lunch 2 geroosterde bruine boterhammen nemen. Tijdens de 3e cyclus mogen alle crackers vervangen worden door geroosterde bruine boterhammen, of een bruin puntje (crackers mogen natuurlijk altijd, evenals magere kwark met verse muesli in de ochtend) en staan er zelfs aardappels op het menu. En in laatste cyclus komt er 30+ (of minder) kaas op je brood, is 1x per week een pizzapunt of ovenfrites toegestaan; maw. je mag weer normaal gaan eten.

Over 2 weken heb ik mijn volgende controle en ik heb dan het wisselprogramma al volledig achter de rug.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com