You are here: Home » Accessoires » Test; Withings bloeddrukmeter

Test; Withings bloeddrukmeter

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik dol ben op ‘gezondheids’ gadgets, en of dit nu stappentellers of weegschalen zijn, het maakt me niet uit. Dus toen ik de vraag kreeg om de Withings draadloze bloeddrukmeter te testen, zei ik gelijk JA!

withings bloeddrukmeter

De bloeddrukmeter werkt met de speciale Health Mate app (Apple en Android) en met Bluetooth. De Withings draadloze bloeddrukmeter bepaalt heel snel, en nauwkeurig je systolische, diastolische en BPM waarden. De app slaat je bloeddrukgegevens op, synchroniseert deze met de Withings Health Cloud en geeft een eenvoudige grafiek weer. En je kunt alle statistieken op je  iPhone, iPod touch of Android device opslaan of op het dashboard van je Mac of PC.

[youtube]http://youtu.be/NxFxPUjS3_U[/youtube]

Testman en ik zijn razend benieuwd hoe gemakkelijk de Withings draadloze bloeddrukmeter werkt, en ook wat je allemaal kan bekijken op de Health Mate app. Dus wordt vervolgd.

app withings bloeddrukmeter

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com