You are here: Home » Design meubels » Design kattenmeubilair voor het goede doel

Design kattenmeubilair voor het goede doel

geschreven door
kattenmeubilair

Stichging ARNI, een nonprofit organisatie uit Daytona Beach, Florida, die mishandelde en verwaarloosde dieren opvangt en een asiel runt, heeft in samenwerking met de Nederlandse Studio Mango, heel bijzonder kattenmeubilair ontworpen. Dit design meubilair is te koop en alle opbrengsten gaan naar de ARNI stichting.kattenmeubilair

De stichting heeft een heel lijn aan kattenmeubels ontworpen, de zogenaamde Kitty Kasa collectie. Het zijn stapelbare vierkante “kattenhuizen” waarin de dieren zich kunnen verstoppen en een dutje kunnen doen. Er is ook Kitty Kasa Gym module waarin een krabpaal is bevestigd en waarin gaten zijn aangebracht waardoor heen de kat lekker met zijn poten kan graaien en verstoppertje kan spelen met de andere katten. Ook is er nog de Kitty Kasa Recreation center, een meubelstuk voor katten waar ze lekker kunnen spelen met de nep muis die in dit meubelstuk hangt . En als laatste is er ook nog de Kitty Kasa Bedroom, een slaapkamer voor katten die extra stevig is en zowel binnen als buitenshuis gebruikt kan worden.kattenmeubilair

In de toekomst wil ANRI nog meer modules ontwikkelen en denkt aan een kattenvoerplaats en een kattenbak. Ook hebben? Het kattenmeubilair is te koop op de webshop van ANRI.

kattenmeubilairVia Felis Catus

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com