You are here: Home » Gadgets » De VYDZ fiets

De VYDZ fiets

geschreven door Constance

Het nieuwe Nederlandse merk VYDZ (spreek uit fiets) is opgericht door twee Amsterdamse ondernemers: Philip Wallage en een stille vennoot. Philip is een fervent scooterrijder, maar door het drukke en hectische Amsterdamse verkeer, week hij uit naar de fiets. Omdat hij van snelheid houdt, besloot hij te gaan voor de Single Speed Bike: een fiets met slechts een versnelling en daardoor extra makkelijk in onderhoud.

vydz

Op dit moment zijn de populaire VYDZ fietsen in vier verschillende kleur combinaties verkrijgbaar. De Single Speed Bike van VYDZ heeft de mogelijkheid om de trappers stil te houden wanneer de fiets in beweging is en beschikt over een terugtraprem.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com