You are here: Home » Accessoires » Philips introduceert 2 nieuwe Bluetooth speakers

Philips introduceert 2 nieuwe Bluetooth speakers

geschreven door Constance

Nederlanders geven hun feestjes het liefst gewoon in de tuin en dan ook nog eens lekker spontaan. En bij zo’n spontaan zomers feest hoort natuurlijk ook een gezellig muziek en dat kan met de nieuwe draagbare Bluetooth speakers van Philips.

bt3500

Ook qua eten en drinken hebben Nederlanders geen decadente wensen. Het liefste drinken we rosé of prosecco en qua hapjes kiezen we tapas of ´gewoon´ borrelnootjes.

Op muziekgebied zijn we zijn nog wel een beetje ouderwets, blijkt uit een Philips onderzoek, want zo´n 30% ´draait´ muziek thuis tijdens een feestje nog vanaf de CD speler, gevolgd door de laptop. Bijna 95% geeft aan wel muziek te luisteren via de smartphone, tablet of laptop en zelfs 58% speelt graag zelf voor DJ. Dat kan dus gemakkelijker.

De nieuwe Philips Bluetooth speakers zijn compact maar krachtig en gemaakt om mensen de vrijheid te geven muziek te luisteren waar en wanneer ze willen. De Philips BT2500 van 10x10cm en de BT3500 van10x20cm hebben een extra lange batterijduur en zijn verkrijgbaar in wit en zwart.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com