You are here: Home » Accessoires » Mophie introduceert de Space Pack voor iPhone 5/5S

Mophie introduceert de Space Pack voor iPhone 5/5S

geschreven door Constance

Mophie introduceert de space pack: ’s Werelds eerste batterijcase met ingebouwde opslagruimte voor iPhone 5/5S. De mophie space pack verdubbelt niet alleen de batterij van de iPhone, maar het is ook mogelijk meer foto’s, video’s, muziek en documenten op te slaan en te delen.

space pack mophie

De space pack is een opvolger van de juice pack lijn van mophie. Daardoor krijgt de iPhone niet alleen meer juice, maar is er ook meer opslag beschikbaar. Er bestaan twee varianten van de space pack: 16GB en 32GB. Met de space pack kunnen iPhone gebruikers meer met hun iPhone doen dan voorheen mogelijk was. Je kan nu foto’s, video’s, muziek en andere documenten opslaan en delen, zonder dat er toegang tot de computer of opslaan via de cloud nodig is.

Met de space pack van mophie hoeven de iPhone 5/5S gebruikers niet langer hun oude foto’s te verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe, of een laptop inclusief presentatie mee te nemen voor een grote meeting, of niet genoeg entertainment hebben tijdens lange vluchten. Met de gratis iOS app Space kan je al je files gemakkelijk organiseren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com