You are here: Home » Case Logic » Vaderdag cadeautip; Case Logic iPad en tablet cases

Vaderdag cadeautip; Case Logic iPad en tablet cases

geschreven door Constance

Speciaal voor de vader die nog (steeds) geen cover, hoes of sleeve om zijn iPad of Tablet heeft, kan je bij Case Logic perfect terecht.

case logic cover tablet

Case Logic heeft een aantal verschillende modellen, zoals de zgn. Quick Flip & Snapview hoezen, hardcases en (kleine) tassen. En Case Logic heeft niet alleen een serie voor de iPad, de iPad mini of je tablet, ook voor je Kindle of een ander merk e-Reader zijn er verschillende varianten en kleuren te koop. (En natuurlijk zijn ze er ook in leuke, felle kleuren.)

ipad tablet tas

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?