You are here: Home » Beauty » Murad introduceert nieuwe oogcrème

Murad introduceert nieuwe oogcrème

geschreven door Constance

Murad introduceert Instant Radiance Eye Cream, een anti-aging formule die ontwikkeld is voor de hele oogcontour, inclusief oogleden en het gebied onder de ogen. De crème heeft een verhelderende en verzachtende werking zodat de oogcontour er jeugdiger uitziet. (Instant Radiance Eye Cream is onderdeel van Murads Environmental Shield, en deze lijn is ontwikkeld om de huid die is beschadigd door omgevingsfactoren te herstellen en te vernieuwen. Bovendien helpt de lijn toekomstige schade voorkomen.)

murad

Instant Radiance Eye Cream heeft een zijdezachte textuur en is ontwikkeld voor alle huidtypes, iedere leeftijd en huidskleur. Resilient-C Complex brengt de collageenproductie op een maximaal niveau en verheldert de huid. Retinyl palmitate en mandarijnboter maken de huid zachter om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen, zodat een efficiënte oplossing is gecreëerd. De formule bevat lichtreflecterendedeeltjes, die donkere kringen minder zichtbaar maken.

Instant Radiance Eye Cream is de perfecte primer voor oogmake-up. Doordat de watervrije formule fijne lijntjes en rimpeltjes vermindert, wordt een egale en gladde basis gecreëerd voor concealers en foundations.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com