You are here: Home » Accessoires » Mojo Creations lanceert de Pebblestone

Mojo Creations lanceert de Pebblestone

geschreven door Constance
Vanaf morgen lanceert Mojo Creations via Kickstarter de Pebblestone. De Pebblestone is speciaal bedoeld voor iedereen die bezig is met mindfulness, yoga en andere geluksmomenten.
FOTO_HAND_ACHTERGROND_OPEN_vB
De Pebblestone is geïnspireerd op The Science of Gratitude en als je je dankbaarheid (Gratitude) traint dan krijg je oa. een sterker immuunsysteem en een lagere bloeddruk, je voelt hogere positieve emoties, maar ook meer vreugde, optimisme en evenwicht. Verder krijg je meer empathie en word je vrijgeviger en krijg je minder last van gevoelens van eenzaamheid en isolatie. Met je Pebblestone kan je je ziel trainen en als je dit dagelijks doet voel je je minder nerveus maar ook word je bewustzijn vergroot. In de Pebblestone zitten ook een ‘coach’ en helpt je met het trainen van je bewustwording. En door het uivoeren van een eenvoudig ritueel bij elk moment dat je dankbaar bent, slaat de Pebbelstone deze momenten op en wordt dankbaarheid in de praktijk meetbaar. (En de gemiddelde duur om je gewoonten aan te passen is 10 weken en in deze periode geeft de Pebblestone feedback en signalen als je niet voldoende actief traint.)DOCK_W_FLOATING_PEBBLE

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com