You are here: Home » Gadgets » De Rodenstock ROCCO bril is terug!

De Rodenstock ROCCO bril is terug!

geschreven door Constance

Hij werd voor het eerst gezien in de jaren 60 en verdween van de aardbodem in de 90’s. Rocco was altijd op pad: aan het feesten, aan het toeren op zijn Vespa of gewoon aan het chillen met zijn vrienden. Maar toen opeens verdween hij zonder een enkel spoor.

rocco

Van de legendarische Rocco bril van Rodenstock werden wereldwijd meer dan vier miljoen exemplaren verkocht. Vervolgens is dit retro montuur meer dan 20 jaar uit het straatbeeld verdwenen. Maar met behulp van Instagram, Facebook en bloggers is Rocco terug en dit keer met vrienden.

De trendy collectie, vol met kleur en opvallende modellen, is fun en fris met een knipoog naar de sixties. Rocco is de perfecte sunnie voor je festival look, je fashion guru op feestjes, of je BBF in je every day life. De collectie bestaat uit zowel zonnebrillen als ‘gewone’monturen.

Benieuwd naar het avontuur van Rocco, of weet jij meer over zijn mysterieuze verdwijning? Check de ‘lost and found’ story op YouTube of volg Rocco via www.where-is-rocco.com en #whereisrocco.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com