You are here: Home » Gadgets » De Batavus Diva fiets

De Batavus Diva fiets

geschreven door Constance

Vanmiddag ga ik, samen met een aantal andere bloggers en lifestyle journalisten, Amsterdam onveilig maken en wel op de fiets! (Dus aub duimen voor droog weer.)

diva 3

We gaan op pad met de Batavus Diva 3. De Diva 3 is er in 3 kleuren (wit, paars en roze) en is een perfecte fiets voor in de stad. Dit komt oa. door de fijne, comfortabele zithouding en het is ook een super vrouwelijke fiets. Op de Diva 3 zitten 3 versnellingen en heeft een naafdynamo.

Diva_by_Nicolette

Maar vind je 3 versnellingen te weinig en wil je ook een fiets hebben waarop je veilig je boodschappen en kindje kan vervoeren, dan is de Batavus Diva by Nicolette de fiets voor jou. Nicolette heeft gekozen voor de Diva 7 Plus (in het groen met een paar roze accenten), omdat deze aan al haar wensen voldoet: een stevige tweepootstandaard en stuurslot zodat ze haar dochtertje veilig in het kinderzitje kan zetten, een voordrager om een krat of mand op te bevestigen voor de boodschappen en rollerbrake remmen zodat de fiets snel tot stilstand komt bij het stoplicht of als je onverwacht moet remmen. (Er is ook een gewone Diva 7 versie, die is hetzelfde als de Diva 3 alleen met 7 versnellingen ipv. 3 en rollerbrakes.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?