You are here: Home » Columns » Eigenwijs interieur, of ben je een kuddedier?

Eigenwijs interieur, of ben je een kuddedier?

geschreven door Constance

koeien

We worden platgegooid met inspiratie voor ons interieur in magazines, social media en tv. Hier wordt je voorgespiegeld hoe het interieur volgens de laatste trends er uit zou moeten zien. Veel mensen durven niet af te stappen van het perfecte plaatje wat gegeven wordt en volgen zo zonder na te denken de menigte.Kuddedieren dus.

Zou het niet fantastisch zijn, meer persoonlijkheid te verwerken in je interieur? Probeer eens stil te staan waar jij gelukkig van wordt. Waar kijk je graag naar? Van welke kleur hou je? (Tip: kijk eens in de kledingkast) Wat is je favoriete vakantieland? Hoeveel foto’s liggen er in een la of staan nutteloos op de computer. Allemaal zaken die geweldig te verwerken zijn binnen de zoektocht naar je eigen smaak! En hiermee maak je je eigen interieur. Een eigenwijs interieur.

Zelf krijg ik veel inspiratie om heerlijk te struinen in kringloopwinkels, markten en antiekzaken. Alle zintuigen worden geprikkeld en handen beginnen te kriebelen om weer eens heerlijk te veranderen in huis. En ook nog eens met een budget wat voorhanden is..

Kuddegedrag heeft misschien een negatieve bijklank omdat het indiviu niet meer zelf lijkt te kunnen denken. Daarom houd ik van individuen die proberen zich los te rukken van ‘’hoe het hoort’’ en kan ik eigenwijze keuzes wel waarderen. Wat overigens niet betekent dat ik nooit de massa naloop…..maar ben wel kritisch.

Toepasselijk bij de term kuddedier, een prachtig eigenwijs en kleurrijk schilderij van koeien past in een eigenwijs én trendy interieur.

Sanne, De InterieurTipgever styliste regio Limburg.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com