You are here: Home » Accessoires » Test; Case Logic Jaunt laptoprugzak

Test; Case Logic Jaunt laptoprugzak

geschreven door Constance

De meeste laptoprugzakken voor vrouwen zijn geen schoonheden, en vrouwen willen graag praktisch én mooi én handig. Daarom was ik ook blij dat Case Logic mij vroeg of ik de Jaunt laptoprugzak wilde testen.

jaunt pomegranate

De Case Logic Jaunt laptoprugzak is een rugzak die, ook voor de fashionista’s onder ons, perfect mee naar school, werk of vakantie genomen kan worden. De Jaunt ziet er nl. niet uit als een ‘echte’ laptoprugzak maar meer als een ‘normale’ rugzak waar je ook een laptop in kwijt kan. Maar in het ingebouwde laptopvak kan je een 15.6″ laptop kwijt en op dit vak zit nog een aparte hoes voor je tablet op iPad. Er is ook nog een vak voor je kabels, muis en andere elektronica en kan je natuurlijk ook nog gemakkelijk papieren en documenten kwijt. In het voorvak kan je verder nog pennen, je telefoon en headset kwijt, terwijl in het kleine ritsvakje je portemonnee een veilige plek krijgt. En aan de zijkanten is er plek voor een flesje water of een thermosmok/fles.

jaunt inhoud

De afgelopen week heb ik heel veel vergaderingen en meetings gehad en daarbij heb ik altijd een hoop spullen bij me; een laptop met snoer, een tablet met los toetsenbord, een smartphone met oplader en een losse accu, een dik (meer dan 200 pagina’s tellend) agendaboek, thermosmok, theezakjes, crackers, klein make-up tasje (met oa. tandenborstel, deodorant, haarspray), pennen en markers. En dit alles paste met gemak in de Case Logic Jaunt, sterker, ik had nog ruimte over en ondanks het gewicht van alle spullen, heb ik geen last van mijn schouder en rug gekregen en bleef de Jaunt ook perfect zitten. (Testman vraagt zich altijd af of ik nu echt zoveel spullen mee moeten nemen, maar ik heb echt alles nodig.)

pennenvak

De Jaunt is er in 4 kleuren; zwart, ink, anthracite (deze 3 kleuren zijn dus ook prima geschikt voor de heren) en pomegranate.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com