You are here: Home » Beauty » NewFysic weegmoment

NewFysic weegmoment

geschreven door Constance

Gisterenochtend was het weer zover, na ruim 2 weken had ik weer mijn NewFysic weegmoment. En ik heb me keurig aan het voorgeschreven eetpatroon gehouden en was zeer matig met alcohol geweest, dus dat moest een goed resultaat geven.

newfysic

Wat bleek toen ik gisteren op de weegschaal stond? Ik was 1,3 kilo kwijt maar helaas was mijn vetpercentage weer omhoog gegaan (grrrr). Maar ik was ook bijna 2 kilo aan vocht lichter dus dat is dan weer positief. Mijn lichaam (en hormonen) spelen rare spelletjes met me.

Jacqueline van NewFysic Hilversum vertelde me wel dat in warm weer je vetverbranding harder gaat dan wanneer het koud is, dan verlies je weer meer vocht. Dus Ibiza had een goede invloed op mijn vetpercentage, terwijl de afgelopen dagen de regen en het frisse weer ervoor gezorgd hebben dat mijn vochtpercentage naar beneden is gegaan. (Ik vond het wel een leuk weetje, maar schiet er even niks mee op.)

newfysic lijstje

Enfin, we gaan gewoon met goede moed verder en ik word nu pas op 3 juni bij NewFysic Hilversum verwacht want Testman en ik vertrekken volgende week naar Kenia voor een safari. En mijn ervaring is dat je in Kenia heel veel verse groenten krijgt in combinatie met vlees of vis, en de NewFysic app staat op mijn telefoon dus dat zit wel goed.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?