You are here: Home » Interieur » Love pallets

Love pallets

geschreven door Constance
Matraskussens_lo_5320c7693b55a
Maak je eigen loungehoek/daybed in de woonkamer, kinderkamer of tuin! Leuk , praktisch en verplaatsbaar.
Gebruik  hiervoor oude pallets. Je kunt de hoogte van het onderstel zelf bepalen door pallets op elkaar te stapelen en/of wielen eronder te plaatsen. Op de pallets leg je de matraskussens. Deze zijn in verschillende winkel te koop.
matraskussens_zusss_naturel
De matraskussens van Kamer26 worden in Marokko met de hand gemaakt. Door de stoere uitstraling krijg je het echte lounge gevoel. De kussens zijn stevig en het binnenkussen is van schuim met gerecyclde stof. De kussens zijn in verschillende kleuren leverbaar: beige, naturel, lichtgrijs, grijs, jeans en zwart.
Je kunt ook een loungehoek zonder onderstel maken: Stapel matraskussen op elkaar om een hoekopstelling te maken of een rechte zithoek. Gebruik een rugkussen of maak zelf van diverse kussen een rug. op deze manier kan je de loungehoek helemaal  op maat maken.
Kijk voor meerdere ideeën op kamer26.
Milou Visser Tipgever Flevoland e/o

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?