You are here: Home » Accessoires » De Grolsch Minibar

De Grolsch Minibar

geschreven door Constance

Grolsch komt iedere 2 jaar met een premium en ook dit jaar stelt Grolsch haar fans niet teleur want met de retro look van de Grolsch Minibar grijpt zij terug naar haar rijke, 400-jarige geschiedenis.

grolsch minibar

En de Grolsch Minibar is gekozen door alle Grolsch Fans op Facebook want uit 4 verschillende designs is de Minibar gekozen. En niet alleen ziet de Minibar er mooi uit, hij zorgt ook voor een lekker koel biertje. De Minibar is klein genoeg om in de woonkamer naast de bank te zetten (of op je terras of balkon), maar heeft toch een inhoud van 52L. En op de achterkant van de Minibar staat ook het Wilhelmus afgedrukt.

De Grolsch Minibar is van 26 mei t/m 6 juli 2014 te winnen bij aankoop van een krat of een multipack blikjes door de actiecode op de verpakking in te vullen op www.grolsch.nl/minibar. Daar zie je live hoeveel tegenstanders je hebt, en kun je dus zelf jouw kans inschatten. De actie is uitsluitend bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder, en loopt zes weken lang, zeven dagen van de week en 24 uur per dag. Grijp je er ’s ochtends steeds naast? Probeer het dan eens midden in de nacht! Tevens kun je in meer dan 500 supermarkten door heel Nederlands ook direct een Grolsch Minibar winnen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com