You are here: Home » Schoenen & laarzen » Versier je schoenen met Shoebeads

Versier je schoenen met Shoebeads

geschreven door Constance

Armbanden en kettingen met bedels zijn al een paar jaar helemaal hip en hot. Maar je kan nu ook je schoenen versieren met allerlei leuke accessoires, de zgn. Shoebeads. Je maakt ze heel eenvoudig vast aan de bandjes van je sandaaltjes, dus een perfecte zomer accessoire!

shoebeads

Shoebeads worden gemaakt van zuivere materialen, zoals zoetwaterparels, edelstenen en edelstaal. Momenteel worden alle Shoebeads nog in Nederland gemaakt maar Shoebeads wil binnenkort startende ondernemers in ontwikkelingslanden een kans bieden, ondersteund door microfinanciering. En om dit te realiseren wordt 10% van de winst apart gezet.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?