You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuw Garmin GPS hardloophorloge; Forerunner 15

Nieuw Garmin GPS hardloophorloge; Forerunner 15

geschreven door Constance

Garmin introduceert de Forerunner 15 aan, een betaalbaar GPS hardloop horloge dat alle hardlopers motiveert door afstand, tempo, calorieën, persoonlijke records en hartslag bij te houden.

garmin

Verder houdt de Forerunner 15 ook je dagelijkse activiteiten bij zoals het aantal stappen en calorieën die gedurende de dag verbrand worden. Het geeft je zelfs een waarschuwing als je te lang stil zit (je kan deze waarschuwing resetten door een paar minuten te lopen.) Ideaal voor indoor training is de optionele foot pod die accuraat de activiteit op de hardloopband bijhoudt. De batterij levensduur is vijf weken in horloge/activiteitsmodus of acht uur in GPS modus. De Forerunner 15 kan dus de hele dag gedragen worden.

Het horloge is eenvoudig te gebruiken doordat ie maar vier knoppen heeft. Je kan timer pagina’s instellen, persoonlijke records opslaan en datavelden aanpassen naar je eigen behoefte. Het horloge is tot 50 meter waterbestendig. Als je hardloopt kan je je huidige tempo zien met als optie om het rondetempo te kiezen en gemiddelde snelheid. De auto lap functie motiveert doordat het iedere ronde een automatisch alarm geeft door middel van een piep en pop-up op het scherm als een kilometer voltooid is.

garmin voorbeeld

Wanneer het horloge gekoppeld is aan een Macof PC, kan je al je trainingen en activiteiten uploaden naar Garmin Connect, een gratis online fitness community, om je trainings voortgang te volgen, doel te bepalen en te volgen en activiteiten te delen met andere Garmin Connect gebruikers of op social media websites. Bekijk opnieuw je route, volg je stapdoel, evalueer hartslag en verdien virtuele badges en doe mee aan online uitdagingen voor extra motivatie gedurende de dag.

Forerunner 15 is er in zwart/groen, groen/wit en paars/wit met een smalle band en slank uiterlijk en zwart/blauw en rood/blauw met een bredere kast en langere band. (Er zijn sets met en zonder hartslagband.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com