You are here: Home » Ladygadgets » Samsung geeft giftpack cadeau bij Samsung GALAXY S5

Samsung geeft giftpack cadeau bij Samsung GALAXY S5

geschreven door Constance

Op 11 april as. ligt de Samsung GALAXY S5 in de winkels en deze smartphone is ontworpen vanuit de gedachte om het moderne leven zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Alle features, van de camera tot de snelle connectiviteit en de innovatieve fitnesstools, zijn hierop gericht. En iedereen die de GALAXY S5 koopt krijgt een giftpack twv. € 400,- cadeau met mobiele services en abonnementen cadeau!
samsung galaxy s5
Samsung werkt samen met 16 van de beste mobiele content- en serviceproviders ter wereld om dit mogelijk te maken. Als gebruiker van de GALAXY S5 profiteer je met deze gratis giftpack van vooraf betaalde en afgeprijsde services. Van apps op het gebied van fitness en nieuws tot apps die je productiviteit verhogen.

Met de GALAXY S5 geeft Samsung een nieuwe betekenis aan hoe technologische innovaties het leven van alledag verbeteren. Deze smartphone combineert een camera, de snelste verbinding, op maat gesneden fitness tools en geavanceerde veiligheidsfeatures zodat je altijd en overal stijlvol, fit en verbonden blijft.

Wat zit er allemaal in het giftpack? Allereerst een jaar lang de premium service van RunKeeper, en 6 maanden MVP-toegang, zonder advertenties, op Map My Fitness. De GALAXY S5 is geïntegreerd met LinkedIn en met de nieuwe GALAXY S5 kan LinkedIn worden gekoppeld aan de eigen contactpersonen, e-mail- en agenda- toepassingen. Gebruikers van GALAXY S5 krijgen 3 maanden toegang tot LinkedIn Premium – Business. De Skimble Workout Trainer biedt duizenden multimedia work-outs verzorgd door deskundige coaches. De work-outs worden aangeboden met dynamische video’s met alle stappen, foto’s en tekstinstructies. En je mag de Pro+ premium gratis 6 maanden uitproberen. Je krijgt ook de EasilyDo Pro app cadeau en deze app helpt je op een groot, duidelijk scherm om efficiënt je tijd te beheren. Ben je een enthousiaste speler van Cut the Rope 2? In het giftpack krijg je $10 game credits.

samsung app

Lark, je persoonlijke wellness assistent, doet persoonlijke aanbevelingen om fitter en gezonder te worden op basis van de energiezuinige sensoren van de S5 en je krijgt 1 jaar de premium service. Bloomberg Businessweek +, voor al het zakelijk nieuws en markttrends, krijg je 1 jaar cadeau en een half jaar abonnement op Wall Street Journal.

Wie kan er nog zonder Dropbox? Je krijgt ook 50GB Dropbox ruimte voor 2 jaar, met de voor geïnstalleerde app. Met de GALAXY S5 profiteer je van speciale aanbiedingen (ter waarde van ruim $50) als je in je favoriete winkels betaalt met PayPal.

Met Evernote hou je je zaken op orde, bewaar je ideeën en verhoog je productiviteit en daarom krijg je krijgen 3 maanden “Evernote Premium”.  Met Box (een half jaar gratis 50GB) heb je altijd toegang tot je bestanden, je kunt ze gemakkelijk bewerken, content delen.

Blurb geeft je een waardebon van $5 om je eigen professioneel gedrukt fotoalbum te maken. De Flick app is de leuke, gemakkelijke en productieve manier om contactpersonen aan te maken en te delen met een simpele swipebeweging. Je kan van je contactpersonen visitekaartjes maken die via Wi-Fi of Bluetooth kunnen worden gedeeld, je hebt altijd je visitekaartjes bij je.

Met Bitcasa kunnen gebruikers een ongelimiteerde datahoeveelheid opslaan, delen, backuppen en streamen in een beveiligde cloud. En hiervan kan je 3 maanden gratis gebruik maken van  1TB opslagruimte.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com