You are here: Home » Muren & wanden » Nieuwe kleur op de muur?

Nieuwe kleur op de muur?

geschreven door
iPatch

Ga je je huis opfrissen en ben je op zoek naar een nieuwe kleur voor op de muur? In Engeland hebben ze een nieuwtje waarmee je kunt testen of je de kleur die je in je hoofd hebt, ook echt mooi staat. Het gaat om de iPatch. Dit is een doodgewone sticker die wordt geleverd in je favoriete muurkleur. Je kunt de sticker zonder problemen weer van je muur afhalen. Ben je tevreden over de kleur, dan bestel je de verf.

iPatch

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?