You are here: Home » Beauty » Medik8 introduceert nieuwe zonbescherming

Medik8 introduceert nieuwe zonbescherming

geschreven door Constance

De manier om je huid jong te houden is door te smeren. De voorjaarszon heeft altijd een hoge uv-straling en juist die uv-straling zorgt voor huid veroudering.

medik8

Medik8 introduceert een nieuwe 100% fotostabiele minerale zonbescherming, Physical Sunscreen SPF 30. De crème trekt snel in zonder dat er witte waas achterblijft. De crème bevat chemische zonnefilters waardoor het beter wordt verdragen door de huid. Verder krijgt je huid goede bescherming tegen de zon en is deze ook beschermd tegen vroegtijdige veroudering van de huid. Je kunt deze zonnecrème ook gebruiken door iedereen die een cosmetische behandeling heeft ondergaan of als je gewoon wilt genieten van de zon. Bovendien is het een perfecte oplossing na cosmetische / esthetische behandelingen zoals chemische peelings, skin needling, lasers, want deze beschadigen de huid waardoor je extra behoefte hebt aan sterke bescherming tegen de zon. Van minerale UV-absorberende filters (zoals titanium en zink) is bekend dat ze minder huidirritatie veroorzaken, waardoor deze zonnecrème ook perfect geschikt is voor iedereen met een gevoelige huid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com