You are here: Home » Accessoires » Herbruikbare waterflesjes en lunchzakjes

Herbruikbare waterflesjes en lunchzakjes

geschreven door Constance

Niemand kan meer zonder zijn of haar waterfles en lunchbox. Maar al die plastic flesjes en boterhamzakjes of aluminiumfolie zorgen wel voor hele berg met afval en dat is niet zo erg goed voor het milieu.

Aqua-Licious-Kleuren

En daarom zijn de herbruikbare Aqua-Licious (duurzame waterflesjes) en Licious-Lunch (boterhamzakjes) ideaal. Ze zijn opvouwbaar (dus nemen ze weinig ruimte in als je uitgegeten bent) maar ook bpa-vrij en je kan ze in de vaatwasser (bovenste rek) reinigen. En met de haak, hang je ze gemakkelijk aan sporttas, rugzak of handtas. En je kan ze zelfs in de diepvriezer leggen, waardoor je gekoelde drankjes/hapjes ook mee naar het strand kunnen.

De Aqua-Licious drinkflessen zijn er in 12 prints en de Licious-Lunch in 4.

Picture 001

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com