You are here: Home » Accessoires » Test; Qi draadloze oplaadplaat

Test; Qi draadloze oplaadplaat

geschreven door Constance

Bij de Nokia 1020, die ik een tijd geleden getest heb, zat ook een speciale oplaadcover, en met deze cover kan je je mobiele telefoon draadloos opladen. Je klikt de cover op je mobiel en daarna kan je je smartphone opladen met alle Qi draadloze opladers, zoals de Nokia Fatboy Pillow Charger of de Qi Wireless Charging Oplaadplaat.

qi oplaadmatIk krijg deze Qi Wireless Charging Oplaadplaat opgestuurd zodat ik mijn oplaadcover, eindelijk, kan gaan gebruiken. Je legt je smartphone op de plaat en hij wordt opgeladen. Natuurlijk kan ie ook overal mee naar toe genomen worden, en door het kleine formaat neemt ie weinig ruimte in, in je tas of jaszak. Het rode led indicatie lampje op de hoek geeft aan of het toestel aanstaat. Dus geen paniek als je toestel niet gelijk begint met opladen. De Qi Wireless Oplaad Plaat heeft een siliconen oppervlak dat er voor zorgt dat je toestel goed en stevig op de plaat blijft liggen. Tevens heeft 4 verhogingen aan de zijkant zodat je toestel er niet eenvoudig van afvalt en deze optimaal beschermd wordt.

nokia oplaadcoverfatboy wireless charging pillow

Let op; niet elk toestel is geschikt voor de Qi oplaadmat, omdat nog niet elke smartphone op deze manier kan worden opgeladen. Je hebt een cover of een speciale Qi clip nodig.

qi clip

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com