You are here: Home » Beauty » Essence nieuwe voorjaarscollectie

Essence nieuwe voorjaarscollectie

geschreven door Constance

Gisteren heb je al een aantal nieuwigheden kunnen zien van catrice en nu is het de beurt aan essence.

essence lente 2014

Voor op de ogen; allereerst heeft essence weer een aantal nieuwe mascara’s. De Colour Flash Volume Mascara is gaat terug naar de jaren 80, want deze mascara is er oa. in de kleuren roze, felblauw en paars. The Lash Curler is een nieuw type mascara met een draaiborsteltje. Het borsteltje kan, terwijl de mascara wordt opgebracht, met de hand worden gedraaid wanneer dat nodig is. Dus soms meer en soms minder, voor krul en extra volume. En de Maximum Volume Mascara heeft een kegelvormig borsteltje waardoor je je wimpers meer volume geeft.Tevens zijn er ook 2 nieuwe Smokey Eyes sets, 4 nieuwe All About … eyeshadow palettes en zijn er nieuwe kleuren toegevoegd aan de 3D eyeshadows en mono eyeshadows.

essence-lente-zomer-update-2014-eyeshadow-palettes

Voor op de lippen; essence heeft de XXXL Longlasting Lipgloss, in glans of mat, en je lippen verzorgd en ook lang houdbaar is.

Voor je teint; ook essence heeft nu een CC-cream, en deze zorgt voor een vlekkeloze teint en een mooi verzorgde huid. All About Matt! houdt je vette huid in balans en zorgt ervoor dat je hele dag geen last hebt van glim je ook je poriën worden fijner. De blush is terug en de Blush Up is er in 2 zonnige en vrolijke kleuren.

nail candies

Voor op je nagels; essence heeft weer een aantal leuke nieuwe nagelproducten, allereerst de Effect Nailpolish. Deze nagellak geeft je nagels opwindende en trendy effecten zoals glitterjuweeltjes, suiker in metallic, supersprankeling of jeans stijl, een holografische glans en polkadotjes worden gecombineerd met felle kleuren als roze, turkoois, blauw en grijs-zwart om zo unieke nagelstijlen te creëren. De nagellakken zijn heel gemakkelijk toe te passen voor een 3D manicure. De Colour & Go collectie is uitgebreid met een aantal nieuwe kleuren. Voor alle Nailart fans, is er nu een speciale magnetic top coat en nail art magneet. Er zijn 4 verschillende magneten die elk een eigen motief maken. En ook de verzorging van de nagels wordt niet vergeten. Speciaal voor de Gel at Home serie is er nu ook een speciale verzorgingsolie. Wil je je nagels een blush geven, dan kan dat met de Studio Nails Pro White Glow. En voor soepele nagelriemen heeft Studio Nails hydraterende nagelriemcrème. En voor alle dames die dol zijn op alles-in-een producten zijn er de Nail Candies. Dit is nagellak (in 6 verschillende kleuren) en hiermee gaan je nagels niet alleen glanzen maar worden je nagels ook op 6 verschillende manieren verzorgd; je nagels worden verstevigd, beschermd en gladder. En ook ruiken de Nail Candies lekker fruitig en drogen je nagels sneller.

essence overzicht

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?