You are here: Home » iPad » WishClouds, Sale app voor je favoriete merken

WishClouds, Sale app voor je favoriete merken

geschreven door Constance
Wishclouds

Wie herkent dit niet? Je ziet een leuke kledingstuk op bijv. Zara.com, HM.com of Mango.com (er zijn nog veel meer online winkels beschikbaar) maar je vind het net iets te duur (of je staat net een beetje teveel rood).

Wishclouds

En dan blijkt een paar weken later dat je favo items in de ‘sale’ is gegaan en nu is jouw maat uitverkocht, grrrrr. Met de speciale app van WishClouds (voor Apple of online via Facebook) is dit nu verleden tijden. Je krijgt nl. een berichtje als de artikelen die jij online gesaved hebt in de sale beschikbaar zijn en betaal je dus nooit meer teveel (tenminste als je het geluk hebt dat je favoriet niet al eerder uitverkocht was).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com