You are here: Home » Fashion » Shiny UGGs exclusief bij Van den Assem

Shiny UGGs exclusief bij Van den Assem

geschreven door Constance
Ugg shiny

Van den Assem Schoenen verkoopt al meer dan 10 jaar UGG Australia laarzen en schoenen en daarom hebben zij nu een speciale shop geopend (in de Aert van Nesstraat in Rotterdam) waar exclusief in de Benelux het nieuwste model UGGs verkocht gaat worden.

Ugg shiny

Het model Classic Meteallic Patent is er in 2 kleuren, Shiny Grey en Chestnut, en is alleen in deze winkel in de Benelux te koop, of je kunt ze online bestellen bij de Van den Assem webshop. De Classic Metallic Patent UGGs zijn dé pronkstukken van de nieuwe winterse winkel, die is ingericht in de stijl van het hoge Noorden. Maar natuurlijk zijn ook alle andere UGG klassiekers te koop, zodat je de winter goed doorkomt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com