You are here: Home » Beauty » Prijsvragen op shoppen.blogo.nl en ladygadgets.blogo.nl

Prijsvragen op shoppen.blogo.nl en ladygadgets.blogo.nl

geschreven door Constance
Prijsvraag

De maand december is bij uitstek een echte ‘weggeefmaand’ en ook op shoppen.blogo.nl en ladygadgets.blogo.nl is dat het geval. En speciaal voor iedereen die de prijsvragen gemist heeft geef ik hieronder een overzicht van alle leuke artikelen die ik mag gaan weggeven.

Prijsvraag

Shoppen.blogo.nl;

– Australian Homemade; Speciaal voor alle snoepers zijn er 4 Australian Homemade Kerstkransen te winnen. Je kan nog t/m 15 december as. meedoen.

– BaByliss Roterende Borstels; Wil je je haar (kort of lang) een mooie glans geven en tegelijkertijd in model willen brengen dan is een van de iPro Rotating Brushes echt iets voor jou. En deze prijs kan je winnen t/m 19 december as.

Ladygadgets.blogo.nl;

– McAfee Life Safe Pakket; met het McAfee Life Safe Pakket bescherm je je pc, laptop, tablet en mobiele telefoon tegen iedereen die probeert jouw bank- of creditcard gegevens te stelen en tegen andere cybercriminelen. Er zijn 10 van deze pakketten te winnen en je inzending moet uiterlijk 12 december as. bij ons binnen zijn.

– Mio MiVue 388; Een hele bijzondere en leuke gadget is de Mio MiVue 388 en ik mag 1 exemplaar weggegeven. Je hebt nog wel even de tijd om mee te doen, nl. t/m 31 december as.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com