You are here: Home » Fashion » Armband met jouw favoriete eiland; Island Bracelets

Armband met jouw favoriete eiland; Island Bracelets

geschreven door Constance
Island-Bracelet

Tijdens mijn vakantie, vorige week op Ibiza, kwam ik ze bij diverse winkels tegen; Ibiza Island-Bracelets. En Island-Bracelets zijn een heel leuk aandenken aan het eiland waar je op vakantie bent geweest of waar je bijzondere herinneringen aan hebt, omdat je hier ten huwelijk bent gevraagd of misschien wel getrouwd bent.

Island-Bracelet

De armbanden hebben een bedel dat in de vorm van jouw favoriete eiland is uitgesneden in een rond plaatje. De Ibiza Island-Bracelets zijn overgewaaid uit het Caribische gebied en zijn nu reuze populair op Ibiza en het buureiland Formentera en niet alleen worden ze gedragen door de eilandbezoekers maar ook diverse BN-ers en DJ’s zijn al gesignaleerd met de Ibiza Island-Bracelet.

Je kunt een Island-Bracelet kopen van de eilanden Curacao (binnenkort), Aruba, St. Barth, St. Marten, Corsica, Sylt, Formentera en Ibiza. De collectie is afhankelijk van het eiland dat je wilt gaan dragen, maar elk eiland kan je om je pols dragen. Van sommige eilanden zijn er nu ook kettingen of bedels die passen op een stoere leren band of op vriendschapbandjes of voor op Havaiana slippers. Alle modellen zijn verkrijgbaar in zilver, goud en rosé goud met en zonder zirconia steentje, met leuke kleuren nylon koord.

leren armband island

Gerelateerde artikelen

2 reacties

leila 5 juli 2016 - 10:51

armband lijkt op een flessenopener, wie loopt er met zo’n lelijk ding !

Reageer
Constance 12 juli 2016 - 15:56

Leila, gelukkig smaken verschillen 🙂

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com