You are here: Home » Aldi » Nieuwe aanbieding Wolfgang Smartphone bij Aldi

Nieuwe aanbieding Wolfgang Smartphone bij Aldi

geschreven door Constance

En morgen is ie weer verkrijgbaar bij Aldi, de Wolfgang AT-AS43D4 smartphone. En zoals altijd is de voorraad beperkt en moet je morgenochtend, als je deze Android 4.1 smartphone wilt kopen, even vroeg je bed uit. Want op = op.

Wolfgang

De Wolfgang AT-AS43D4 is simlockvrij en je kan ook in dit model weer 2 simkaarten doen en het scherm is 4.3 inch groot met een 800×480 resolutie. Verder heeft ie een 5.0 mp autofocus camera met LED-flits en een VGA camera aan de achterkant. Natuurlijk zit er GPS op, Bluetooth 4.0, WiFi, een FM-radio en het 4GB geheugen is uitbreiden met de meegeleverde micro-SD kaart van 8 GB maar er kan ook een kaart van max. 32 GB in deze Wolfgang. En de prijs is euro 169,99

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com