You are here: Home » Fashion » Super service van Supertrash

Super service van Supertrash

geschreven door Constance

Vorige week donderdagmiddag (rond 17.50 uur) was ik online aan het shoppen op supertrash.com, want ook ik ben dol op SALE! En aangezien nu alles met 50% korting in de sale was, wilde ik mijn slag slaan.

supertrash

Dus had ik (natuurlijk) een aantal paar schoenen op het oog maar toen ik deze in mijn winkelmandje wilde doen, veranderde de prijs weer naar de oorspronkelijke prijs. Dus heb ik gelijk (telefonisch) contact gezocht met de klantenservice van Supertrash en er werd mij beloofd dat er gelijk actie op ondernomen zou worden (het was intussen al bijna 18.00 uur) en dat ik terug gebeld zou worden wanneer alles weer in orde was.

Ik ging ervan uit dat dit de volgende ochtend zou zijn maar ik werd om 18.45 uur al gebeld en kreeg ik te horen dat alles was opgelost en ik werd hartelijk bedankt voor mijn opmerkzaamheid. En als ’tegenprestatie’ zou ik nog een cadeau opgestuurd krijgen.

Vanmiddag heb ik de Phenomenal geurkaars en het ST Notebook thuis gestuurd gekregen. En ik wil Supertrash dan ook heel erg bedanken voor de manier waarop zij dit hebben opgelost; super service!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com