You are here: Home » Beauty » Pupa Milano nailart

Pupa Milano nailart

geschreven door Constance

Het Italiaanse cosmeticamerk Pupa Milano heeft een aantal verschillende nailart producten gelanceerd en dat zijn: Luxury French, Nail Art Mania Bubbles en Crazy Cristals.

bubbles

Afgelopen winter lanceerden PUPA MILANO de Nail Art Mania Bubbles en speciaal voor de zomer zijn er nu een aantal frisse zomerse kleuren bij gekomen. In de speciale kit zit Lasting Color Glossy Nail Polish, de gekleurde bolletjes en een speciaal schaaltje. Je brengt eerst de Basecoat en daarna de Lasting Color aan en je wacht dan 4 minuten. Daarna nog een 2e laagje Lasting Color en vevolgens strooi je de bolletjes, boven het schaaltje, over je gelakte nagel. Vervolgens druk je de bolletjes aan en als alles droog is fixeer je je nagels met een topcoat.

Luxury French geeft je nagels een Matt & Mirror resultaat. In de kit zit een matte nagellak, een mirror nagellak en sjablonen. Nadat je de base coat hebt aangebracht, lak je je nagels met de matte lak en als je nagels droog zijn plak je het sjabloon op je nagels. Daarna lak je met de Mirror nagellak de top van je nagels en daarna haal je het sjabloon van je nagel af.
luxury frenchcrazy crystal
En met Crazy Crystals geef je je nagels een 3D crystal look. En in de kit zit Lasting Color Glossy nail polish, Crazy Crystals (Shiny Microcrystals met een extra glanzende finish), een Mini brush (flexibele, ronde borstel om overmatige crystals te verwijderen) en een opvangbakje. Eerst breng je de base coat aan en daarna de Lasting Color. Daarna nog een laagje Lasting color en dan sprenkel je de crystals over je nagel heen, boven het bakje. Met het kwastje veeg je het teveel aan crystals weg en dan wacht je, ong. 15 minuten, tot je nagels droog zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com