You are here: Home » Gadgets » Nieuwe kaarthoesjes van Secrid

Nieuwe kaarthoesjes van Secrid

geschreven door Constance

Werk, uit eten of shoppen; wat het ook wordt, zonder portemonnee kom je niet ver. Omdat niet iedereen zin heeft om altijd een grote tas mee te slepen, bieden de mini-, slim- en twinwallet van Secrid uitkomst. Deze slimme aluminium cardprotector en wallet inéén biedt aan ruim 6 pasjes bescherming tegen beschadiging en ongewenste uitlezing. De wallets zijn naast de 13 bestaande kleuren nu tevens verkrijgbaar in drie trendy designs.

Testman gebruikt zijn Secrid cardprotector al een aantal jaar en is een echte fan. En ook wereldwijd zijn de cardprotector, mini-, slim- en twinwallet een groot succes. Naast dat ze je pasjes beschermen zien ze er ook nog eens stylish uit.

Secrid heeft haar assortiment uitgebreid met een aantal nieuwe kleuren en designs, nl.  Dark Brown, Taupe Snake en Cognac Reptile en deze cardprotectors passen dan ook helemaal bij het fashionbeeld voor het komend voorjaar en zomer.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com