You are here: Home » Fashion » Fitflop Ballerina’s

Fitflop Ballerina’s

geschreven door Constance

Na de bekende teenslippers van Fitflop, met het speciale microwobbleboard, komt Fitflop voor de aankomende lente/zomer met ballerina’s in allerlei mooie kleuren.

En natuurlijk hebben deze Fitflop ballerina’s ook weer de originele microwobbleboard middenzool waarvan bewezen is de activiteit van bepaalde beenspieren helpt te verhogen, de druk op de voeten vermindert, gevoelige plaatsen onder hielen ontlast en schokken tijdens het water absorbeert. Kortom: een super hippe en vrolijke ballerina die ook nog eens goed is voor de voetjes! Super om aan te doen na een dag high heels! (En je krijgt er nog mooie billen en bovenbenen van.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com