You are here: Home » Eten & koken » Koken met kinderen

Koken met kinderen

geschreven door Constance

Vind jouw kind het helemaal geweldig om mee te helpen in de keuken, of om zelf te koken? Of zou je graag een kleine keukenprins of -prinses willen hebben?

Vanaf as maandag (4 februari) ligt er bij Albert Heijn een 50-tal keukenmini’s in de schappen om keukentje mee te spelen. Van een pollepel en schijfje citroen tot een stapelbare hamburger. Onder het mom van ‘Jij kan alles maken’ kunnen kinderen, dmv. de mini’s en het bijbehorende speelgoed-keukentje, voorzien van onder meer een oventje en draaibare knoppen voor het fornuis, bijna écht koken. Naast keukengerei zoals een broodrooster, pollepel en een blender bestaan de mini’s dit keer uit veel ‘verse’ producten zoals een schijfje citroen, sla, vis en pompoen.geïnspireerd worden om hun eigen gerechtjes te maken. (Je krijgt de mini’s bij elke euro 15,00 aan boodschappen, incl. een receptenkaartje.)

Verder komt er (eenmalig) een speciale Allerhande, voor en door kinderen, met daarin allerlei recepten die voor kinderen gemakkelijk te maken zijn en hierdoor leren kinderen spelenderwijs dat koken erg leuk is om te doen. Op ah.nl/allerhandekids zijn de recepten heel handig stap voor stap uitgelegd en zijn veel leuke extra’s te vinden, zoals de ‘garde beat’: een beat die kinderen precies in het juiste tempo en op een meeslepend ritme een beslag laat kloppen. En met de kookvideo’s wordt het helemaal een fluitje van een cent voor kinderen om de gerechten zelf te bereiden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com