You are here: Home » Schoenen & laarzen » Mooie ecologische schoenen

Mooie ecologische schoenen

geschreven door Constance

Meer en meer kan je ‘groene’ kleding, schoenen en accessoires kopen zonder dat de modellen of collectie een suf, duf of hoog geitenharenwollensokken imago meer heeft.

Toevallig kwam ik terecht de eco-vriendelijke schoenensite van En& en hier kan je terecht voor ecologische, maar ook fashionable schoenen. Alle schoenen en laarzen zijn gemaakt van dier-, mens- en milieuvriendelijk materiaal. Maw. schoenen, ballerina’s en laarzen voor iedereen die duurzaamheid belangrijk vindt zonder dat je gelijk een ‘vega’ type bent.

En& verkoopt oa. het merk NAE en Beyond Skin en beide merken zijn bekend door hun trendy modellen en toch helemaal eco. Zelf ben ik helemaal fan van Cork Rose Peeptoe, een geweldige voorjaarspump gemaakt van kurk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?