You are here: Home » HTC » Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon

Milo stand ofwel houder voor mobiele telefoon

geschreven door testman

Tegenwoordig leg ik mijn mobiele telefoon, als ik achter mijn bureau zit, direct aan de stroom. Herkenbaar denk ik voor veel mensen. En ik hou van mooi, mijn Macbook Pro bijvoorbeeld ligt niet op mijn bureau, maar staat recht overeind in een speciale houder, waar we al eerder over schreven. En ja, testman wil dan ook zoiets mooi qua design voor zijn mobiele telefoon. Daarom kwam de “stand” van Milo als geroepen.

De houder is voorzien van een speciale “kleef technologie” uit Japan, waardoor je toestel letterlijk in de lucht hangt en wat een mooi effect geeft. De houder werkt met smartphones met een glad oppervlakte, zoals de nieuwe iphone 5, maar ook met mijn HTC One X.

Zoek je een mooie manier om je mobiele telefoon op je bureau te laten schitteren dan is de Milo Stand een mooie manier om je telefoon op je bureau te hebben. Voor korte uitleg, check de video even.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com