You are here: Home » Fashion » fashioncheque introduceert app

fashioncheque introduceert app

geschreven door Constance

fashioncheque lanceert haar eigen fashioncheque app en dmv. deze app kan je met je mobieltje heel eenvoudig een fashioncheque bestellen, activeren en de winkels vinden die fashioncheque accepteren of verkopen.

En om de lancering van de fashioncheque app te vieren is er een speciale winactie bedacht. Als je binnen nu en 10 dagen meedoet aan het vinden van de verloren fashioncheques die ergens in Nederland verborgen liggen maak je kans op een geweldige hoofdprijs die wel kan oplopen tot Euro 1000,-! (Je moet wel even de fashioncheque app downloaden.) Via de FB fanpagina krijg je elke dag tips en hints om dagwinnaar te worden en maak je uiteindelijk kans op de hoofdprijs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com