You are here: Home » Beauty » Mail & Win; Kaarten voor Fashionbash by shopVIP

Mail & Win; Kaarten voor Fashionbash by shopVIP

geschreven door Constance

As. zaterdag, 8 december tussen 11.00 & 18.00 uur, vindt de Fashionbash by shopVIP.com plaats en tijdens dit event (een initiatief van actrice Carolien Spoor) meets fashion charity.

Het is de 2e keer dat dit event wordt georganiseerd en het vindt dit jaar plaats op de Masters of LXRY (voorheen Miljonair Fair) in de RAI Amsterdam.

Wat is de FashionBash? Je scoort hier kleding van BN-ers en A-merken met mega kortingen ism. shopVIP.com. De opbrengst van alle verkochte items gaat naar GET IT DONE. Deze global community, opgericht door Hanna Verboom, stelt mensen in staat om hun leven op een positieve manier te veranderen.

Wat kan je allemaal aanschaffen? Zoals al eerder vermeld kan je kleding van BN-ers kopen, zoals een jasje van het eigen Label13 van Marly van der Velden en Gigi Ravelli, de Mulberry-tas van Bastiaan van Schaik, een designershawl (Sarena Huizinga) van Stacey Rookhuizen, Marc Jacobs-laarzen van Jennifer Hoffman, een It-bag van Marvy Rieder, het pak dat Robert de Hoog droeg bij de uitreiking van het Gouden Kalf, toen hij het Gouden Kalf in ontvangst mocht nemen, designerschoenen van Sanne Vogel en de premièrejurk van FashionBash-initiatiefneemster Carolien Spoor. Verder heeft Fashionbash al meer dan 4000 stuks ontvangen via shopVIP. FashionBash by shopVIP.com belooft het meest fashionable charityevent van het jaar te worden!

MAIL & WIN: shoppen.blogo.nl mag 5 x 2 kaarten (normaal euro 20,00 per stuk) weggeven voor dit unieke event!

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel, geef voor vrijdagavond 7 december as. antwoord op deze vraag; Welke 2 actrices werken mee aan Fashionbash by shopVIP.com? Mail naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com of geef onder dit artikel, via Facebook, je antwoord.

(De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com