You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Sony introduceert nieuwe VAIO modellen

Sony introduceert nieuwe VAIO modellen

geschreven door Constance

Afgelopen week heeft Sony haar nieuwe VAIO laptops geïntroduceerd. En zowel de E-, S- als Z-serie is uitgebreid zodat iedereen een notebook kan kiezen die past bij jouw wensen (en portemonnee).

De nieuwe VAIO Z-serie is de snelste VAIO tot nu toe, dankzij de derde generatie Intel Core i7 quad-core-processors (op geselecteerde modellen) en de derde generatie SSD RAID. Hij heeft een koolstofvezel en aluminium behuizing en weegt minder dan 1,2 kg en is 17 mm dun. En met de optionele Sheet Battery gaat de batterij 14 uur lang mee. Het Power Media Dock voegt een optische drive en geavanceerde graphics toe. De Z-serie is te koop vanaf eind juni vanaf 1500 euro. (Dit notebook is alleen online verkrijgbaar).

De nieuwe VAIO S-serie is dun, licht en robuust en is er in carbon (S-serie 13P), aluminium en magnesium. Optioneel zijn het dockingstation met HDD van 500 GB en de sheetbatterij voor extra langere levensduur. Verder heeft dit notebook een slot-in optische drive, toetsenbord met achtergrondverlichting en touchpad met bewegingsondersteuning.
De S-serie is beschikbaar vanaf eind juni vanaf 900 euro.

De nieuwe VAIO E-serie (15 en 17 inch) ziet er heel mooi uit door het zgn. ‘wrap-around’-design. Met Rapid Wake kan je je notebook in twee seconden opstarten. Het grote touchpad zorgt voor intuïtieve bediening zonder toetsen, maar met bewegingsgeluid. En een aantal modellen beschikt over een toetsenbord met achtergrondverlichting. De Sony audio-technologieën xLOUD en Clear Phase zorgen voor vol en krachtig geluid. De E-serie is beschikbaar vanaf begin juni en kost 550 euro.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com