You are here: Home » Eten & koken » Nieuwe Moët & Chandon Champagne

Nieuwe Moët & Chandon Champagne

geschreven door Constance

Wil je met Pasen genieten van een lekkere, maar tegelijkertijd ook bijzondere champagne, ga dan snel naar de slijterij voor de Moët Ice Imperial.

Moët Ice Impérial is de eerste champagne ter wereld die met ijs wordt gedronken en ook deze zomer is ie weer te koop. Het is een frisse, unieke blend van het beroemde champagnehuis Moët & Chandon. Moët Ice Imperial smaakt heerlijk fris met krachtige tropische fruitaroma’s. Je kunt Moët ce Impérial overdag drinken (bij een ontbijt, brunch of lunch) maar ook op tijdens een zomerse party.

Moët Ice Impérial wordt geserveerd in grote, witte cabernet-stijl glazen die de frisheid optimaal tot zijn recht laat komen. De elegante fles is ook wit gelakt met een “blacktie”, een gouden label en zilveren hals en past perfect bij deze speciale champagne. Je kunt ook munt, frambozen, grapefruitschil, of limoen toevoegen. En deze champagne past prima bij witte vis, een zomerse salades of lichte barbecues.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com