You are here: Home » Design meubels » Droog design deurmat

Droog design deurmat

geschreven door Constance

Simpel, stijlvol met een humoristische knipoog zijn woorden waar ik me helemaal in kan vinden. Niet teveel poespas, ditjes en datjes, tierelantijntjes etc. Maar gewoon to the point! Het designlabel dat daar perfect bij aansluit is ‘Droog’. De naam hiervan zegt al genoeg denk ik. Nuchtere, basale vormgeving waarin het concept voorop staat. Deze Nederlandse designstichting is begonnen in 1993 toen het werk werd gepresenteerd tijdens Salone del Mobile in Milaan (Internationale meubelbeurs) en is momenteel gevestigd in Amsterdam.

Aangezien het bijna pasen is en we allemaal weer doodgegooid worden met choco konijnen en allerlei verschillende soorten en maten eieren, wil ik bij deze van de gelegenheid gebruik maken om een geweldig Droog ontwerp met jullie te delen.

Nadat je op pad bent geweest om met de hele familie buiten eitjes te zoeken stap je het huis binnen en veeg je je voetjes op deze hare mat. Deze deurmat, die mij een beetje doet denken aan een platgestampt konijn, zorgt voor net dat extra beetje paassfeer in huis. De mensen bij Droog weten ook heel goed dat het bijna pasen is, want wanneer je nu deze bijzondere deurmat besteld via droog.com, krijg je er 2 eierdopjes (suckers) bij.

En voor degene die niet zo’n fan van konijnen zijn is dit een mooie gelegenheid om dat beestje nog platter te stampen dan ie hier al is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com