You are here: Home » Fashion » Maffe Marathon bij De Bijenkorf

Maffe Marathon bij De Bijenkorf

geschreven door Constance

Afgelopen dinsdag,  27 maart jl., is tijdens de openingsdag van de Maffe Marathon (die van dinsdag 27 maart vanaf 18.00 uur t/m maandag 9 april loopt), de Maffe Marathon Game op bijzondere wijze getest en ingeluid.

Topstylisten Jetteke van Lexmond, Maartje van den Broek en Bodo Breg kregen de opdracht: ‘Shop de ultieme outfit bij elkaar voor Birgit Schuurman’. Door de Maffe Marathon Man vanuit een ‘control room’ in de Bijenkorf Amsterdam op afstand te besturen naar Maffe Marathon-artikelen, shopten de 3stylisten de meest geschikte look bij elkaar voor Birgit Schuurman. Bodo Breg wist haar ‘verlangens’ het beste te beantwoorden, met een top van Soaked in Luxury, short van Scenario, pumps van Guess, een zonnebril van de Bijenkorf en een Fred de la Bretoniere tas en de grootste Maffe Marathon Facebook fan maakt ook kans op deze tas.

Want vanaf morgen, zaterdag 31 maart t/m vrijdag 6 april kunnen Facebook-fans deelnemen aan de Maffe Marathon Game, waarbij men kans maakt op gratis live shoppen door de Maffe Marathon Man via je webcam aan te sturen!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VPst7QrV-yk[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com