You are here: Home » Accessoires » Trendy met een milieu knipoog

Trendy met een milieu knipoog

geschreven door Constance

Er is geen ontkomen aan; alles is goed voor het milieu tegenwoordig. Vleeseten is het nieuwe roken, sloophout wordt nog eens klassiek meubilair en autorijden doen we over een tijdje op frituurolie. Al lijkt me dat laatste niet verstandig, door de cafetaria geur wil je de hele dag niets liever dan patat eten en daar word je weer dik van. Het is ook nooit goed!

Helmaal goed is het krukje van Grasshopper. Wat een grap: een milieu vriendelijk kunststof krukje dat er uitziet als of het gemaakt is van vers gemaaid gras. De krukjes zijn Vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame grondstoffen. De buitenkant bestaatuit duurzaam kunstgras van Nederlands fabricaat en bevat géén giftige stoffen, de binnenkant bestaat uit grotendeels gerecycled hoogwaardig EPS en is ook weer 100% recyclebaar!  De pootjes zijn gemaakt van FSC-hardhout.

Een beetje pittig geprijsd maar dan heb je wel een interieuritem waar je heel erg vrolijk van wordt. En met Pasen kun je er mooi wat eitjes op leggen als het regent!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com