You are here: Home » Accessoires » Jabra CLIPPER Bluetooth headset met kleur

Jabra CLIPPER Bluetooth headset met kleur

geschreven door Constance

Vind je de meeste Bluetooth headsets saai omdat ze er alleen in het zwart zijn en dit niet echt lekker kleurt bij je nieuwe lenteoutfit? Dan heeft Jabra goed nieuws voor je want de Jabra CLIPPER is er nu in 4 frisse kleuren.

De Jabra CLIPPER Bluetooth headset ‘klikt’ met elke tas, kledingstuk of riem en schakelt eenvoudig tussen muziek en telefoongesprekken. De CLIPPER kan je, heel eenvoudig op je tas, riem of kleding vastmaken dmv. de bijbehorende clip. De CLIPPER is er in Tangerine Tango, Turquoise, New Pink en White (en natuurlijk ook in het zwart).

De CLIPPER is lekker klein en biedt dankzij de noise-blocking stereo koptelefoon perfect geluid wanneer je naar muziek luistert of belt. En door het minimale aantal knopjes en het strakke Scandinavische design, heb je stijl én functionaliteit gecombineerd. Verder krijg je, tijdens het muziek luisteren, een waarschuwing, zodat je weet dat je wordt gebeld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?