You are here: Home » Advertorial » Toplocaties kijken

Toplocaties kijken

geschreven door Constance

Er is een nieuwe site om huizen te spotten….Funda is al natuurlijk al heel leuk om te shoppen en om binnen te gluren bij huizen maar met deze nieuwe site kun je lekker nieuwsgierig kijken naar de inrichting van huizen die in het hogere segment te koop staan.

een echte toplocatie

Natuurlijk is dat niet de bedoeling van de site, eerlijk is eerlijk, hij is bedoeld heel mooie huizen snel onder de aandacht te brengen van iedereen die zo’n heel mooi huis kan betalen. En als je het niet kunt betalen, dan kun je je in ieder geval laten inspireren! Want ach, wanneer kom je nou in zo’n huis?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?