You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Philips Babyfoon

Nieuwe Philips Babyfoon

geschreven door Constance

Nu heb ikzelf totaal geen ervaringen met Babyfoons maar vorige week heb ik de Philips digitale Beeldbabyfoon (SCD610) aan het werk gezien en ik werd helemaal enthousiast.

Want met deze Beeldbabyfoon kan je dag en nacht, overal in je huis, zien hoe het met je baby is. (Nu is dit ook reuze handig als je net een jonge pup of kitten hebt gekregen.) De Philips Beeldbabyfoon bestaat uit een 2,4-inch LCD-scherm met dag- en nachtzicht (overdag in kleur en ’s nacht dmv. infrarood in zwart/wit) en heeft een bereik van 150 meter. Je kunt er max. 4 camera’s op aansluiten en het scherm wordt geactiveerd zodra er een beweging is en wisselt automatisch tussen 120 kanalen waardoor je verbinding altijd storingsvrij is. De camera’s kunnen ook op de wand worden bevestigd en de babyfoon heeft een 2x optische draai- en zoomfunctie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com