You are here: Home » Slaapkamer » Lekker slapen, ook in de overgang

Lekker slapen, ook in de overgang

geschreven door Constance

Goed nieuws voor vrouwen in de overgang: ook u kunt voortaan goed slapen!
Slaap is belangrijk voor een goede gezondheid. Uitgerust opstaan staat in de top 3 van de fijnste ervaringen! blijkt uit Brits onderzoek.  Als u in die leeftijd bent dat u het snel te warm hebt, last hebt van nachtzweten, dan weet u hoe frustrerend dit is voor een goede slaap. De oplossing is slapen onder een zijden dekbed. Een zijden dekbed heeft niet alleen een zijden tijk, het is ook gevuld met 100% van dit pure, natuurlijke materiaal.

5 Redenen waarom zijde zo geliefd is bij vrouwen in de overgang:

  1. Zijde past zich aan de omgevingstemperatuur aan: het verwarmt als het koud is en verkoelt als het warm is. Dit is te danken aan het uitstekende isolerende vermogen van zijde
  2. Zijde is vochtregulerend. Dit betekent dat zijde vocht van het lichaam af drijft. Velen, ook vrouwen in de overgang, ervaren veel verlichting bij hun transpiratieklachten door het slapen onder een zijden dekbed.
  3. Zijden dekbedden zijn lichtgewicht en vallen soepel om uw lichaam heen, zonder te woelen
  4. Zijde is huisstofmijt vrij en geschikt bij allergie
  5. Slapen op een zijden kussensloop kan helpen het ontstaan van rimpels te vertragen door het voorkomen van slaapvouwen

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Marta 14 december 2011 - 01:31

Hey ik ben marta en heb enorm veel problemen met mijn overgang, veel slaap krijg ik niet door mijn overgang symptomen wat ik heel vervelend vind natuurlijk. Ik ga zeker proberen om in zeide te slapen eens zien of het goed werkt voor mij. Bedankt voor de goede tip!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com