You are here: Home » lifestyle nieuws » Waarom Marilyn Monroe onder zijden beddengoed sliep

Waarom Marilyn Monroe onder zijden beddengoed sliep

geschreven door Constance

Heb je je ooit afgevraagd waarom Marilyn Monroe – niets anders dragend dan Chanel No 5 – bij voorkeur onder zijden beddengoed sliep? Of waarom de moeder van zangeres/actrice Jane  Birkin haar adviseerde: “Als je niets meer hebt… draag zijde ondergoed en start met lezen van Proust.”

De oude keizers in China sliepen onder zijde. Later is via de zijderoute deze kostbare stof ook beschikbaar geworden voor de hele wereld.
zijden-dekbed-aubergineRecent onderzoek stelt dat deze sensuele stof niet alleen allure biedt en verhoging van intimiteit, maar het wordt ook in verband gebracht met genezende kwaliteiten voor o.a. menopauze, anti aging en nieuw ontdekt: het verlichten van terugkerende candida infecties bij  vrouwen door het dragen van zijde ondergoed.

Wist je dat slapen op een zijden kussensloop ook vochtinbrengend is voor je huid? Het houdt je haarstyling langer goed, voorkomt gespleten haarpunten en rimpels als gevolg van slaapvouwen. Marilyn was haar tijd vooruit, zij kende als geen ander de geheimen van zijde…
Bekijk nu zijden kussenslopen >>

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com